Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine AEG L8FE96CS - Wasmachine

AEG L8FE96CS - Wasmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: AEG| Barcode: 7332543496631

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

AEG wasmachine L8FE96CS

Zeer luxe , complete wasmachine van AEG met een grote trommel voor 9kg wasgoed, een toerental van 1600 en zeer energiezuinig ! De programma's zijn eenvoudig in te stellen en helemaal naar wens aan te passen. Prosteam vermindert de kreuk aanzienlijk en is echt een meerwaarde voor bijvoorbeeld uw overhemden.

Features van de AEG L8FE96CS

  • DE BESCHERMER VAN UW DELICATE HEMDEN Uw favoriete kleding moet behoedzaam worden behandeld om zo lang mogelijk mooi te blijven, hoe vaak u het ook draagt. Voor de eerste keer ooit garandeert de ÖKOMix-technologie in wasmachines van AEG dat iedere vezel wordt gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Iedere draad. Ieder stiksel. Vakkundig beschermd.

  • ELKE VEZEL GEREINIGD EN BESCHERMD In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.

  • DE DAGELIJKSE WAS VEEL EFFICIËNTER ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat alles biedt wat u nodig hebt. Wast kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energiegebruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten.

  • ÖKOINVERTER, HET LAAGSTE ENERGIEVERBRUIK De zuinige ÖKOInverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma.

  • GELIJKMATIGER WASSEN DANKZIJ SPROEITECHNIEK Dankzij DirectSpray maakt de wasmachine efficiënter gebruik van water. De was wordt tijdens het wasprogramma voortdurend besproeid, zodat de hele lading gelijkmatig wordt bevochtigd. DirectSpray helpt bovendien de prestaties verbeteren door ervoor te zorgen dat het vooraf gemixte mengsel van water, wasmiddel en wasverzachter gelijkmatiger over de lading wordt verdeeld.

Eigenschappen

Waterbeveiliging Ja
Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++
Energieverbruik per jaar 107 kWh
Waterverbruik per jaar 10499 L
Wascapaciteit 9 kg
Wasresultaat Klasse A
Geluidsniveau wassen 48 dB
Aantal programma's 10
Toerental centrifuge 1600 tpm
Geluidsniveau centrifugeren 75 dB
Balanssysteem Ja
Slimme functies Geen slimme functies
Kinderbeveiliging Ja
Type lader Voorlader
Draairichting deur Links
Kleur Wit
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 60 x 85 x 60,5 cm
Merk AEG
Artikelnummer L8FE96CS
Aantal wasprogramma's 10
Gewicht sensor Ja
Heeft anti-kreuk fase Ja
Indicatie reinigingsbeurt Ja
Koolborstelloze motor Ja
Optie wasprogramma verkorten Ja, verkorte versie reguliere programma's mogelijk
Taal bedieningspaneel Nederlands
Trommelreinigingsprogramma Ja
Uitgesteld start Ja

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews