Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96 AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96

AEG ÖKOMix wasmachine L8FENS96

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: AEG| Barcode: 7332543685004

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Aandacht voor elke vezel van jouw kleding
In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.
Veel efficiënter en duurzamer wassen
ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat alles biedt wat je nodig hebt. Wast kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energiegebruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten.
Weegt en kiest het programma voor jouw was
Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.
Strijken is verleden tijd
De AEG L8FENS96 wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je jouw kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.
Het laagste energieverbruik met de Inverter Motor
De zuinige ÖKOInverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Dus betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Eigenschappen

Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++ -50%
Wascapaciteit 9 kg
Toerental centrifuge 1600 tpm
Slimme functies Beladingssensor | Startuitstel | Watersensor
Type lader Voorlader
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 60 x 85 x 60,5 cm
Merk AEG

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews