Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bosch WAT28695NL Bosch WAT28695NL Bosch WAT28695NL Bosch WAT28695NL Bosch WAT28695NL Bosch WAT28695NL Bosch WAT28695NL Bosch WAT28695NL

Bosch WAT28695NL

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Bosch| Barcode: 4242005058815

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Multimed
MultimediaCenter.nl
Uiterlijk 23 maart in huis € 699.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Bosch WAT28695NL wasmachine


De wasmachine met intelligent doseersysteem: precieze dosering voor perfecte wasresultaten.

VarioPerfect: sneller óf zuiniger wassen.
Met VarioPerfect kan je de meeste programma's sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaar je tot wel 65% tijd óf 50% energie. En het wasresultaat is altijd gelijk; perfect schoon!

i-DOS intelligent doseersysteem: perfect afgemeten wasmiddel voor een optimaal waterverbruik. Water besparen door wasmiddel te besparen: het unieke intelligente i-DOS doseersysteem meet exact de benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel. Speciale sensoren meten in de automatische programma's het gewicht en het soort textiel van het wasgoed en zelfs de mate van bevuiling. Je wasgoed wordt gewassen met de optimale hoeveelheid wasmiddel. En doordat je nooit te veel wasmiddel gebruikt, hoeft de machine ook niet extra te spoelen om eventuele zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. Met i-DOS kun je wasmiddel en tot wel 7.062 liter water besparen (geschatte jaarlijkse besparing met i-DOS in plaats van handmatige dosering met een conventioneel fijnwasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar.*) (*Bron: wfk (The Cleaning Technology Institute), instituut voor toegepast onderzoek, onderzoeksrapport WL5132/10) Individuele resultaten kunnen afwijken.)

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

ActiveWater Plus: bespaart geld en beschermt het milieu dankzij efficiënt watermanagement. De ActiveWater-technologie bestaat uit drie componenten: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Het wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Dankzij de VarioSoft- of Soft-trommel met zijn druppelvormige structuur en meenemers wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.

Starttijduitstel voor meer flexibiliteit Met het 24 uur starttijduitstel beschikt u over nog meer flexibiliteit. U kunt zelf instellen wanneer het wasprogramma start. Zo bent u ervan verzekerd dat uw was klaar is wanneer u dat wilt.

Eigenschappen

Waterbeveiliging Ja
Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++
Energieverbruik per jaar 137 kWh
Waterverbruik per jaar 9900 L
Wascapaciteit 8 kg
Wasresultaat Klasse A
Geluidsniveau wassen 48 dB
Merkspecifiek kenmerk Bosch i-DOS
Toerental centrifuge 1400 tpm
Toerental instelbaar Ja
Geluidsniveau centrifugeren 72 dB
Balanssysteem Nee
Slimme functies Geen slimme functies
Resttijdindicatie Y
Trommelverlichting Ja
Kinderbeveiliging Ja
Type lader Voorlader
Grootte vulopening 1063 cm
Gewicht 73 kg
Materiaal trommel RVS
Draairichting deur Links
Kleur Wit
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 59,8 x 84,8 x 590 cm
Merk Bosch
Artikelnummer WAT28695NL
Snoerlengte 1.6 m

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews