Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine LG F4J8VS2W - Wasmachine

LG F4J8VS2W - Wasmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: LG| Barcode: 8806084656148

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar

De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

Altijd Zuinig!

LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor je portemonnee!

Verwijder allergenen met stoom

Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om allergenen voor tot maar liefst 99,9% te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en blijven er vrijwel geen allergenen achter in het wasgoed. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of baby's.

6 Motion voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Smart-functionaliteit met NFC

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

Eigenschappen

Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++
Wascapaciteit 9 kg
Toerental centrifuge 1400 tpm
Slimme functies Stoomfunctie | Trommelreiniging | Watersensor
Type lader Voorlader
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 60 x 85 x 56 cm
Merk LG

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews