Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
LG FH4U2VDN1 - Wasmachine LG FH4U2VDN1 - Wasmachine LG FH4U2VDN1 - Wasmachine LG FH4U2VDN1 - Wasmachine LG FH4U2VDN1 - Wasmachine LG FH4U2VDN1 - Wasmachine LG FH4U2VDN1 - Wasmachine

LG FH4U2VDN1 - Wasmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: LG| Barcode: 8806087521962

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Sneller wassen, zuiniger dan een volledig programma, maar met hetzelfde schoonresultaat? LG maakt dit mogelijk met TurboWash! Met TurboWash wast u een maximaal half beladen trommel in slechts 59 minuten perfect schoon, met de beste verzorging van uw kleding en een lager energie- en waterverbruik. Ideaal voor een snelle wasbeurt of kleine belading, nog idealer voor uw portemonnee!

Echt schoon en goed verzorgd met 6 Motion
U wilt dat uw was echt schoon wordt, met ook nog eens de beste verzorging. LG introduceert 6 Motion, een unieke manier van wassen die bestaat uit zes verschillende wasbewegingen. Ieder wasprogramma gebruikt een verschillende combinatie van deze bewegingen, waarmee het optimale resultaat wordt behaald.

Dons
Kleding wordt door centrifugeren naar de zijkant van de trommel gebracht, waar het wasgoed blijft hangen. Daarna wordt het waswater snel en gelijkmatig op de kleding gesproeid. Voor een beter wasresultaat.

Klein wasgoed
Het wasgoed rolt onder water. U hoort vrijwel niets, want er valt geen wasgoed in de trommel. Het wasgoed blijft onder water met meer wrijving.

Alledaagse kledingsoorten
De standaardbeweging (links- en rechtsom) die we kennen van de conventionele wasmachines.

Katoen
Kleding beweegt naar boven in de trommel en valt dan in één keer naar onder. Op deze manier kreukt uw kleding veel minder.

Wol/fijnwas
Kleding wordt voorzichtig van de ene kant naar de andere bewogen voor een delicaat handwas effect. Voor delicate stoffen die voorzichtig gewassen moeten worden en anti-krimp.

Inverter Direct Drive™ motor
De LG wasmachines hebben een Inverter Direct Drive™ motor welke direct is aangesloten op de trommel, waardoor er minder onderdelen nodig zijn. Zo is er geen aandrijfriem nodig en is de wasmachine minder blessure gevoelig. De machine vereist dus minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Dit zorgt voor besparingen op reparatiekosten en levert langdurig comfort op. LG geeft 10 jaar garantie op deze Inverter Direct Drive™ motors.

Geluidsreducerend
De directe aandrijving zorgt voor minder vibratie en geluid tijdens het wassen en centrifugere

Duurzaam
De Direct Drive motor bevat minder onderdelen. Hierdoor zijn er minder contactpunten wat zorgt voor een langere levensduur.

Garantie
Om dit te onderstrepen heeft elke Inverter Direct Drive™ motor standaard 10 jaar garantie.

Strak design en volledige touch bediening
Deze wasmachine is een stijlvolle aanwinst voor uw huishouden. Met zijn strakke design, grote deur en volledig touch paneel haalt u een futuristisch ogend apparaat in huis. U bedient deze wasmachine volledig zonder knoppen, maar met aanraking.

Slimme koppeling met uw smartphone
Deze LG wasmachine is niet alleen qua uiterlijk futuristisch. U kunt nu ook uw smartphone koppelen aan uw wasmachine.

De LG Laundry App:
LG heeft een speciale app ontwikkeld waarmee u uw smartphone kunt verbinden met uw wasmachine, de LG Laundry App. Door middel van Near Field Communication (NFC) kunt u gegevens uitwisselen tussen uw wasmachine en smartphone. In deze app heeft u twee mogelijkheden:

Een nieuw programma downloaden:
Standaard heeft deze wasmachine al behoorlijk wat wasprogramma's. U kunt daarnaast ook nog een extra programma zelf installeren op deze machine, door het te downloaden. Heeft u een apart type vlek, zoek deze eenvoudig op in de app en download het beste programma om de vlek te bestrijden. Het downloadprogramma is variabel, u kunt telkens een nieuw programma downloaden als u wilt.

Problemen vaststellen:
Ook Smart Diagnosis, de applicatie waarmee u eenvoudig problemen in uw wasmachine kunt opsporen, kan in de app. Houd uw telefoon bij de wasmachine en selecteer de Smart Diagnosis optie in de app. Vervolgens krijgt u de informatie wat er precies aan de hand is.

Het allerbeste: een koolborstelloze motor
LG koolborstelloze motor
Een motor met minder onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage zorgt voor een wasmachine die langer meegaat. De Direct Drive motor is direct aangesloten op de trommel van de wasmachine. Onderdelen die normaal snel slijten, zoals een aandrijfriem, pulley en koolborstels zijn hierom niet meer nodig. Het voordeel hiervan is dat de Direct Drive motor ervoor zorgt dat de wasmachine minder energie verbruikt, minder trilt en geluid maakt, en bovendien altijd duurzaam en betrouwbaar is (met een geteste levensduur van 20 jaar!). Ook zorgt de Direct Drive ervoor dat je wasgoed optimaal behandeld wordt. De Direct Drive Motor zorgt ervoor dat er zes verschillende wasbewegingen gemaakt kunnen worden zodat je met de 6motion technologie altijd elk type wasgoed veilig kan wassen met het beste resultaat. Om de betrouwbaarheid van de Direct Drive motor te benadrukken biedt LG hier 10 jaar garantie op.

Eigenschappen

Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Carry-in
Standaard meegeleverd Aan- en afvoerslang
Waterbeveiliging Ja
Type waterbeveiliging Aquastop (slangbeveiliging)
Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++
Energieverbruik per jaar 152 kWh
Waterverbruik per jaar 9 L
Energiebesparingsfunctie Ja
Warmwateraansluiting Nee
Wascapaciteit 9 kg
Geluidsniveau wassen 53 dB
Maximale wastemperatuur 90 °C
Algemene wasprogramma's Katoen | Korte was (+/- 60 min) | Synthetisch
Duur wascyclus standaard programma 235 minuten
Droogresultaat Klasse A
Toerental centrifuge 1400 tpm
Geluidsniveau centrifugeren 74 dB
Balanssysteem Ja
Slimme functies Beladingssensor | Watersensor | Trommelreiniging
Type lader Voorlader
Gewicht 63 kg
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar Nee
Kleur Wit
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 60 x 85 x 56 cm
Merk LG
Artikelnummer FH4U2VDN1
Control Through Mobile App Nee
Extra garantie 10 jaar garantie op de motor
Gewicht sensor Ja
Heeft anti-kreuk fase Ja
Indicatie reinigingsbeurt Nee
Koolborstelloze motor Ja
Optie wasprogramma verkorten Ja, verkorte versie reguliere programma's mogelijk
Taal bedieningspaneel Nederlands
Trommelreinigingsprogramma Nee
Tussentijds was toevoegen Ja, tijdens de eerste spoelbeurt
Type wasuitstel Startuitstel
Uitgesteld start Ja
Wasmachine opties mobiele app Storinganalyse

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews