Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120 Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120 Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120 Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120 Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120 Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120 Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120

Miele wasmachine WDD 035 SERIES 120

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Miele| Barcode: 4002516169437

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Intelligent wassen
Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.
Tot 50 % minder strijkwerk
Met de optie “voorstrijken” kunt u de strijktijd tot 50% verlagen. Aan het einde van het wasprogramma volgt er een soort van eerste strijkbeurt. Hier wordt het wasgoed in de warme, vochtige trommel bewogen en zo gestreken.
Extra sensor voor meer veiligheid
Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.
Unieke kwaliteit
Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

Eigenschappen

Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++
Wascapaciteit 8 kg
Toerental centrifuge 1400 tpm
Slimme functies Beladingssensor | Startuitstel | Watersensor
Type lader Voorlader
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 59,6 x 85 x 63,6 cm
Merk Miele

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews