Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Miele WDB 030 WPS Miele WDB 030 WPS Miele WDB 030 WPS Miele WDB 030 WPS Miele WDB 030 WPS Miele WDB 030 WPS

Miele WDB 030 WPS

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Miele| Barcode: 4002515812594

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Miele WDB 030 WPS wasmachine

Wasmachine van Miele met een centrifuge van 1400 toeren, een trommel geschikt voor 1-7kg wasgoed . Deze WDB 030 WPS is bijzonder zuinig met de energieklasse A+++ . De WDB 030 WPS heeft lange levensduur en is door Miele onderworpen aan de zwaarste duurtests.

Miele is de enige fabrikant van huishoudelijke apparaten die de voorzijde van alle wasmachines, droger en wasdroogcombinaties emailleert. Dit zorgt ervoor dat het apparaat kras-, corrosie-, zuur- en sopbestendig is.

Dankzij de gepatenteerde Softcare trommel van Miele wordt uw wasgoed uiterst behoedzaam gewassen. Dit komt doordat uw wasgoed over een dun laagje water glijdt ipv over de trommelwand.

De draaiknop en sonsortoetsen zijn zeer eenvoudig om te bedienen en u ziet in 1 oogopslag de te kiezen programma's en de daarbij horende resttijd. Dankzij de watersensor gebruikt dit apparaat geen druppel teveel. Ideaal is de zelfreinigende wasmiddellade , zo blijven geen ongewenste zeepresten over in de lade.

Daarnaast beschikt dit apparaat over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.


Het verschil tussen het WCS en het WPS model is dat deze laatste beschikt over een Waterproof-systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een extra sensor die de watertoevoer controleert. De toevoer stopt zodra het normale waterniveau niet bereikt wordt. De toevoer wordt volledig afgesloten op het moment dat er water vrijkomt in het apparaat en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Eigenschappen

Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++
Energieverbruik per jaar 175 kWh
Waterverbruik per jaar 10,34 L
Wascapaciteit 7 kg
Wasresultaat Klasse A
Geluidsniveau wassen 50 dB
Toerental centrifuge 1400 tpm
Geluidsniveau centrifugeren 74 dB
Slimme functies Geen slimme functies
Type lader Voorlader
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 59,6 x 85 x 636 cm
Merk Miele
Artikelnummer WDB030WPS

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews