Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN

Samsung QuickDrive wasmachine WW9BM76NN2M/EN

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Samsung| Barcode: 8801643803643

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
A.M.E.S.
A.M.E.S.
Uiterlijk 22 maart in huis € 999.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot twee keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.
Automatische programmering en dosering met Auto Optimal Wash
Naast automatische dosering, is de QuickDrive voorzien van een Auto Optimal Wash programma. Dit slimme programma werkt via sensoren en blijft zo non-stop monitoren hoe vies je was is. Zo is je was pas klaar als het ook echt schoon is. De vier sensoren stellen het gewicht van de was en de vuilgraad vast en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een schone was. Zo kan er een extra dosering of spoelbeurt worden toegevoegd als de was nog niet schoon genoeg is.
Wast in 39 minuten
Met Super Speed doe je de was in slechts 39 minuten. QuickDrive bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het Swirl+ Pattern* en een hogere centrifugeersnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.
Hygiënisch schoon stoomprogramma
Reinig je kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een krachtig Hygiene Steam-programma injecteert stoom in de trommel, waarna de stoom snel en diep doordringt in elk kledingstuk. Hardnekkig vuil wordt verwijderd en 99,9% van de bacteriën en allergenen wordt gedood.
Kleding toevoegen wanneer je maar wilt
Een sok vergeten? Dankzij het AddWash-deurtje voeg je snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe, ook als het wasprogramma al begonnen is. Je kunt zo ook gemakkelijk handgewassen kleding toevoegen die je alleen maar wilt spoelen of centrifugeren.
De was doen in alle rust
Innovatieve VRT Plus-technologie vermindert geluid en trillingen tijdens wasbeurten. Een ring van roestvrijstalen ballen draait in tegengestelde richting van je wasgoed en houdt zo de trommel perfect in evenwicht. Dit voorkomt trillingen, zelfs bij een hoge rotatiesnelheid en ongeacht de hoeveelheid was in de trommel.
Slimme wasassistent
Q-rator is een intelligent managementsysteem dat gebruikmaakt van data verzameld aan de hand van gebruikersinteracties zodat QuickDrive efficiënter gebruikt kan worden. Wasrecept geeft aan wat het beste wasprogramma is, Wasplanner helpt je bij het optimaliseren van je wasschema en 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen.

Eigenschappen

Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++ -40%
Wascapaciteit 9 kg
Toerental centrifuge 1600 tpm
Slimme functies Startuitstel | Beladingssensor | Stoomfunctie | Watersensor
Type lader Voorlader
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 60 x 85 x 60 cm
Merk Samsung

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews