Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Thomson wasmachine TW814EU Thomson wasmachine TW814EU

Thomson wasmachine TW814EU

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Thomson| Barcode: 3660507326354

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Op zoek naar een wasmachine met een gemiddeld laadvermogen en veel verschillende wasprogramma's? Dan is de Thomson TW814EU ideaal voor jou. Het toerental van 1400 zorgt ervoor dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Thomson TW814EU. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten.

Productvoordelen van de Thomson TW814EU:
pluspunten Ruime trommel van 8 kg waarmee je in één keer een grote was draait
pluspunten Als je vaak dezelfde wasprogramma’s gebruikt, kun je deze opslaan in het geheugen. Zo hoef je met nog maar slechts een druk op de knop het juiste wasprogramma te selecteren.
pluspunten Heb je de Thomson TW814EU wasautomaat net aangezet en vind je nog een vieze sok? De wasautomaat biedt de mogelijkheid om na het starten extra wasgoed toe te voegen.

Goed om rekening mee te houden:
Goed om te weten Heeft energielabel A+++, maar er zijn tegenwoordig veel wasmachines die nog zuiniger zijn
Goed om te weten Deze wasmachine beschikt over een koolborstelmotor

Efficiënt
Met de startuitstelfunctie kun je de wasautomaat zo instellen dat hij ’s nachts draait. Dat is erg handig als je dubbeltarief hebt. Daarnaast past de Thomson TW814EU automatisch het waterverbruik aan naar het wasprogramma dat je kiest. Zo bespaar je flink op het waterverbruik.

Sla je voorkeursprogramma’s op
Het bedieningspaneel van de Thomson TW814EU heeft een knop die je kunt instellen op het type wasgoed, bijvoorbeeld katoen, synthetisch of gemengd. Op het LCD-scherm naast de knop kun je de temperatuur, het toerental voor het centrifugeren en extra functies zoals een snelle was instellen. Het LCD-scherm toont het programmaverloop en laat de resterende wastijd zien. Als je vaak dezelfde wasprogramma’s gebruikt, kun je deze opslaan in het geheugen. Zo hoef je met nog maar slechts een druk op de knop het juiste wasprogramma te selecteren.

Iets vergeten? Geen probleem!
De wasautomaat biedt de mogelijkheid om na het starten extra wasgoed toe te voegen. Als je teveel wasmiddel hebt gebruikt, dan worden overmatig veel bellen gevormd, waardoor de prestaties van de wasautomaat verminderen. De bellenverwijderingsfunctie verwijdert een buitensporige vorming van bellen en geeft je een seintje om bij de volgende was minder wasmiddel te gebruiken. Zo helpt de Thomson TW814EU je ook nog bij het besparen op je wasmiddel.

Eigenschappen

Type motor Koolborstelloze motor
Energieklasse A+++
Energieverbruik per jaar 196 kWh
Waterverbruik per jaar 11000 L
Wascapaciteit 8 kg
Wasresultaat Klasse A
Geluidsniveau wassen 59 dB
Toerental centrifuge 1400 tpm
Geluidsniveau centrifugeren 78 dB
Slimme functies Watersensor
Resttijdindicatie Y
Type lader Voorlader
Gewicht 70 kg
Draairichting deur Links
Kleur Wit
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 59,5 x 85 x 47 cm
Merk Thomson
Artikelnummer TW814EU
Aantal wasprogramma's 15
Stand display Recht
Tussentijds was toevoegen Ja, tijdens de eerste spoelbeurt
Type wasuitstel Startuitstel

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews